Home


Vind je het leuk om zelf je camper vorm te geven? De doe het zelf bouwpakketten van CamperfiXX B.V. maken dat mogelijk. Wij leveren voor veel merken en typen bestelwagens bouwpakketten van camperkasten en camperkeukens. Daarnaast geven we advies over indeling, isolatie en keuze van bestelauto die je wilt gaan ombouwen. Voor de doe het zelver vormen de doe het zelf bouwpakketten van CamperfiXX een ideale manier om een buscamper naar wens te maken.

Wil je op de hoogte blijven van nieuwtjes op het gebied van campers? Schrijf je nu dan in voor onze nieuwsbrief.

Bezoek onze stand op de camperbeurs in Houten, 17, 18 en 19 maart 2017. 

Wij staan op de Camperbeurs in Houten met maar liefst twee campers, een Opel Vivaro en een VW T5. Kom langs en ervaar zelf het comfort van onze RDW goedgekeurde slaapbanken. Beide campers hebben een door ons geheel nieuw ontwikkeld interieur waarbij het mogelijk is in een compacte buscamper te slapen op een matras van maar liefst 140 cm. De Opel Vivaro is voorzien van een slaaphefdak dat gemakkelijk zelf te monetren is. Natuurlijk kunnen wij ook de montage voor je verzorgen!

CamperfiXX slaapbank

Zelf een camper met een RDW goedgekeurde slaapbank bouwen is niet moeilijk! 

Op een aantal pagina's laten we zien hoe je een VW T5 Transporter om kan bouwen tot een comfortabele VW T5 camper. Centraal in dit project staat onze nieuwe  RDW goedgekeurde slaapbank type CamperfiXX Fit2Go.

Lees de pagina's over:

Wanden en vloer, materiaal, isolatie en bekleding
Keuken, kasten, zit-slaapbank en hefdak
Elektriciteit en diversen
Onderstel en carrosserie 

tutorial 1

Onze eerste CamperfiXX tutorial.

tutorial 2

Onze tweede CamperfiXX tutorial.

Het gemak van een CamperfiXX zelfbouw camper

Een camper moet handig in gebruik zijn. De keuken dient praktisch te zijn en voldoende kastruimte te hebben. De zelfbouw camperkasten van CamperfiXX voldoen aan deze eisen. 

Ervaar de vrijheid met je zelfbouw camper 

Je zelfbouw camper geeft je ongekende mogelijkheden. Bezoek je graag een stad? Je vindt altijd wel een camping of camperplaats in de buurt. En trekken met een camper is een perfecte manier om een gebied te ervaren en er de sfeer te proeven. En als het weer onverwacht omslaat, rijd je vlot naar een ander gebied. Beleef de vrijheid die hoort bij vakantie vieren!

Uitbesteden van je project aan CamperfiXX Camperombouw

Besteed je het ombouwen toch liever uit? CamprfiXX Camperombouw is ons camperombouw bedrijf. Kijk op de website van CamperfiXX Camperombouw en je ziet meteen hoeveel het ombouwen gaat kosten indien wij dat voor je verzorgen. Ook is het mogelijk om samen aan je camper te werken.

Tags: camper bouwpakketten, bouwpakketten camperkasten, bouwpakketten camper keukens, doe 't zelf camperkast, doe-het-zelf camper keuken, zelfbouwcamperkasten, RDW goedgekeurde slaapbank