Bausätze für Schränke Trafic und Vivaro

CamperfiXX hat in ihrem Sortiment verschiedene Bausätze für Camperschränke und –küchen für den Opel Vivaro. Für den Opel Vivaro mit langem Radstand gibt es außerdem einen Zwischenschrank. Dieser Schrank wird zwischen die Küche und einem normalen Camperschrank montiert. Daneben haben wir für den Opel Vivaro in unserem Sortiment auch diverses Zubehör, wie beispielsweise einen Campertisch. Alle Camperschränke, -küchen und Zubehör werden als Bausätze mit deutlicher Montageanleitung geliefert. Wir bevorzugen natürliche Materialien und verwenden deshalb stabiles, leichtes und unempfindliches Birkenholz (Multiplex).

Doe het zelf bouwpakket Renault Trafic, Opel Vivaro en Nissan Primastar camper ombouw

Stijl en uitstraling vinden wij belangrijk. Daarnaast werken we graag met natuurlijke materialen. Als materiaal hebben wij voor het lichte en sterke berken multiplex gekozen.

 

VW-camper-tekening-1 VW-T5-camper-tekening-3 De Renault Trafic en Opel Vivaro zijn verkrijgbaar in een korte en een lange versie. In de lange versie kan een extra camperkast geplaatst worden, deze is in grijs aangegeven. Deze extra kast is leverbaar in 2 versies, een hoge zoals op het plaatje en een lage. 

Onze bouwpakketten zijn zo gemaakt dat ze even eenvoudig als een Ikea kast in elkaar gezet kunnen worden.

Type Trafic, Vivaro oder Primestar

Klicken Sie auf das Bild für weitere Informationen

Umschreibung

L1, L2, H1 en H2

Camperkast te plaatsen boven linker achterwiel van de Renault Trafic of Opel Vivaro camper. Deze camperkast is voorzien van vier schuifdeurtjes.

Klik op foto voor details en prijs.

 

 

 
L2, H1 en H2 camperfixx renault trafic camperinbouw

Camperkast te plaatsen boven linker achterwiel van de Renault Trafic of Opel Vivaro camper. Deze camperkast is voorzien van vier schuifdeurtjes en een plank waar een matras van 20 cm breed en 10 cm dik gelegd kan worden. Deze zorgt voor verbreding van de slaapbank in ligpositie.

Klik op foto voor details en prijs.

L2, H1 en H2 camperfixx camperinbouw camperkast

Camper tussenkast te plaatsen tussen keuken en camperkast. Deze tussenkast is voorzien van een plank waar een matras van 20 cm breed en 10 cm dik gelegd kan worden. Deze zorgt voor verbreding van de slaapbank in ligpositie.

Klik op foto voor details en prijs.

L2, H1 en H2

Camperkast voor Renault Trafic of Opel Vivaro camper met lange wielbasis die tussen de grote camperkast TV1 en het keukenblok komt. Deze camperkast is groot genoeg om er een koelkast, type Indel B Cruise 41L, in te plaatsen.

Klik op foto voor details en prijs.

L2, H1 en H2  renault-trafic-camperkast-390renault-trafic-camperkast-390-3

Camperkast voor Renault Trafic camper of Opel Vivaro camper met lange wielbasis.

Klik op foto voor details en prijs.

Tags: bouwpakket camperkast, zelfbouw camperkast, Renault Trafic camper, Renault Trafic camper ombouw