VTKL3 Camperschrank details und Preis

Kleine tussenkast als onderdeel van een meubelset voor de Opel Vivaro, Renault Trafic of Nissan Primastar camper met lange wielbasis

De VTKL3 is een kleine camperkast die geplaatst wordt tussen de camperkeuken UK-480 en de camperkast TVKL1. Deze kast bestaat uit twee compartimenten en boven het onderste compartiment is een plank bevestigd. Hierop past een matras met een breedte van 20 cm. Dat betekent dat je in deze camper slaapt op een matras van 140 cm breedte. Op die manier heb je eindelijk een echt comfortabele Opel Vivaro of Renault Trafic camper!

De VTKL3 is geschikt voor een Opel Vivaro camper met lange wielbasis. En natuurlijk ook voor de nagenoeg identieke Renault Trafic of Nissan Primastar.

Afmetingen: LxDxH: 50 x 35 x 48 cm.  

camperfixx camperinbouw camperkast

De TVKL1 is onderdeel van een complete camper ombouw set

Centraal in het TVXL interieur staan ruimte en luxe.

XL2 en XL3

De TVKL2 heeft veel opbergruimte

Op de afbeelding, helemaal bovenaan, zie je nog net een gedeelte van de 20 cm brede matras. Daaronder is opbergruimte voor twee jerrycans.

camperfixx camperombouw camperinbouw Vivaro

De camperkast TVKL2 zorgt samen met de camperkast TVKL1voor comfortabel slapen

Het is een groot verschil of je op een matras met een breedte van 140 cm in plaats van 120 cm slaapt. De camperkast TVKL2 in combinatie met de TVKL1 zorgt ervoor dat je op een breedte van 140 cm kan slapen.

De smalle matrassen in de camperkasten TVKL1 en VTKL3 zijn apart te bestellen en hebben dezelfde bekleding als de CamperfiXX Fit2Go slaapbank.  

camperfixx slaapbank vw t5
Standaard worden de smalle matrassen voor de VTKL3 camperkast geleverd met de stof Uni grey.  CamperfiXX fit2go slaapbank
Tegen een meerprijs kunnen andere stoffen, ook van Opel en Renault geleverd worden.  

De tussenkast TVKL2 leveren we als bouwpakket of kant en klaar

Naar keuze leveren we deze kast als bouwpakket of, tegen meerprijs, als kant en klaar product. Indien gewenst verzorgen wij de oppervlakte behandeling en plaatsen we de kast in je Opel Vivaro of Renault Trafic camper.

 

Verkoopprijs tussenkast VTKL3 voor Opel Vivaro camper lange wielbasis

 

VTKL3, bouwpakket berkenhout, incl. BTW en excl. transportkosten

2 matrassen, 20 cm breed, totale lengte 200 cm, voor TVKL1 en VTKL3 kast 

€ 299

€ 160

Tags: Vivaro camper, Renault Trafic buscamper, slaapbank camper, Renault Trafic camper ombouwset