Home


Stijlvolle en voordelige camper ombouw met een matrasbreedte van 140 cm

De CamperfiXX camperombouw is heel bijzonder, in onze Opel Vivaro, Renault Trafic, VW T5 en VW T6 camper kan je slapen op een breedte van 140 cm. Dat slaapt veel comfortabeler dan op een matras met de gebruikelijke breedte van slechts 112 of 120 cm. Voor de genoemde auto's hebben we een RDW goedgekeurde slaapbank ontwikkeld zodat je veilig met 4 of 5 mensen op vakantie kan gaan. De camperombouw kunnen we geheel voor je verzorgen maar het ombouwen kunnen we ook samen met jou uitvoeren. Dat laatste levert een flinke besparing op. Op dit filmpje zie je een door ons gebouwde Renault Trafic buscamper.

Camper ombouw met RDW goedgekeurde slaapbank

Onze slaapbank heeft een lengte van, naar keuze, 190 of 200 cm en de matrasdikte bedraagt maar liefst 10 cm. De slaapbank is verschuifbaar. Zit je achterin dan heb je veel leefruimte en zit je voorin dan zit je vlakbij de tafel. Het schuifsysteem werkt zonder kwetsbare rails op de vloer en de verstelbare lendensteun zorgt voor een hoog zitcomfort. Op dit filmpje zie je hoe het werkt.

Open dag zaterdag 26 mei in Lunteren

Afgelopen jaar hebben we een groot aantal bestelwagens geleverd door Autobedrijf Mastenbroek gevestigd in Lunteren omgebouwd tot camper. Het aanbod van gebruikte bestelwagens is er groot en de garantie gaat in nadat de camper omgebouwd is. Op zaterdag 26 mei is daar een open dag en CamperfiXX staat er met een vierpersoons VW T5 camper.

De open dag is van 10.00 tot 16.00 uur en het bedrijf is gevestigd Dorpsstraat 192a, 6741 AS Lunteren. Je kan er genieten van een hapje en een drankje en, voor (klein) kinderen, er is een springkussen. We hopen je te mogen ontmoeten.

Fiat Ducato 4 of 5 persoons buscamper

Natuurlijk wil je ook in een Fiat Ducato de mogelijkheid hebben om veilig te kunnen rijden met 4 of 5 personen. Vraag naar de mogelijkheden van onze gecertificeerde en comfortabele dinette.

Voordelige  camperombouw, de mogelijkheden

En steek je graag de handen uit de mouwen? Wij plaatsen dan het (slaap) hefdak en de RDW goedgekeurde slaapbank en we leveren de meubels als bouwpakket. Zaken als isolatiewol, afwerk materiaal voor de vloer en vilt zijn bij ons te bestellen. De weging en de RDW keuring kunnen we voor je laten uitvoeren. Op deze manier wordt de camper ombouw wel heel voordelig en gemakkelijk! Dit zijn onze interieurs:

Camperbeurs Hardenberg najaar 2018

Op 28 - 30 september staan we weer in Hardenberg. Zodra we weer vrijkaartjes voor deze gezellige beurs hebben dan staat dat in onze nieuwbrief. We zien je graag op onze stand! 

Voor de zelfbouwers

Voor de zelfbouwers

Op een aantal pagina's en filmpjes laten we zien hoe je een VW T5 Transporter om kan bouwen tot een comfortabele vierpersoons VW T5 camper. Klik op de volgende pagina's:

Aanbod Renault Trafic L2H2

Aanbod Renault Trafic L2H2

Op dit moment worden op grote schaal bestelauto's van het type Renault Trafic L2H2 aangeboden. Het zijn ex-overheid auto's met weinig kilometers op de teller. Ze worden als marge auto aangeboden, extra interessant voor de particulier! De Renault Trafic L2H2, en de nagenoeg identieke Opel Vivaro L2H2, is een compacte vier persoons camper met heel veel binnenruimte. Je kan er zelfs met vier personen in slapen. Inmiddels hebben we voor diverse klanten en voor ons zelf een Renault Trafic L2H2 buscamper gebouwd. Deze laatste is te huur.

 

Mogelijkheid van huren

Onze Renault Trafic L2H2 buscamper is te huur. Klik hier voor meer informatie.

Onze eerste CamperfiXX tutorial

Onze tweede CamperfiXX tutorial.

Het gemak van een CamperfiXX  camper

Een CamperfiXX camper is ontworpen in de praktijk. Dat kom je tegen in heel veel details, denk daarbij aan een handige apothekerslade in het keukenblok en een koellade. De verschuifbare goedgekeurde slaapbank zit goed vanwege de verstelbare lendensteunen en de zitmatras die onder een geringe hoek gemonteerd is. Wanneer de bank naar voren geschoven is zit je om de tafel. Wanneer je veel leefruimte nodig hebt dan schuif je de slaapbank naar achteren. De vrije vloer wordt niet ontsierd door een kwetsbare rails. 

Ervaar de vrijheid met je camperfixx camper 

Je CamperfiXX camper, zelf, door ons of samen gebouwd, geeft je ongekende mogelijkheden. Bezoek je graag een stad? Je vindt altijd wel een camping of camperplaats in de buurt. En trekken met een camper is een perfecte manier om een gebied te ervaren en er de sfeer te proeven. En als het weer onverwacht omslaat, rijd je vlot naar een ander gebied. Beleef de vrijheid die hoort bij vakantie vieren!

Wil je op de hoogte blijven van nieuwtjes op het gebied van campers? Schrijf je nu dan in voor onze nieuwsbrief.
Nieuw product van CamperfiXX 

CamperfiXX is op de markt gekomen met een luifel. Deze wordt in Nederland gemaakt en is samen met ons ontwikkeld. Ben je nieuwsgierig geworden? Klik hier voor meer informatie.

Tags: campermeubelen, VW T5 camper, Renault Trafic camper, camper bouwpakketten, bouwpakketten camperkasten, bouwpakketten camper keukens, doe-het-zelf camper keuken, camperombouw, RDW goedgekeurde slaapbank