Home

e fixxter XXL
de Fixxter en Fixxter XXL, heel zuinige compacte 4 of 5 persoons campers

Wil je graag met een zuinige 4 of 5 persoons camper op stap? Dan is de Fixxter en de iets grotere Fixxter XXL wat voor jou! Uit de praktijk weten we dat een brandstofverbruik van 1 op 16 tot 1 op 17 goed haalbaar is. De Fixxters zijn compact, wendbaar en uitstekend ook als dagelijkse auto te gebruiken. In je Fixxter slaap je heerlijk door het extra brede en geheel vlakke bed. De breedte ervan bedraagt maar liefst 135 cm! Handig detail: de slaapbank is verschuifbaar zonder rails op de vloer. Een gepatenteerd schuifsysteem waarbij nooit hagelslag in de rails kan komen.

Uniek, de elektrische camper

Wil je rijden in een heel stille auto en vind je verkleinen van je ecologische footprint belangrijk? De e-Fixxter en e-Fixxter XXL hebben een elektrische aandrijving met extra groot accupakket. Uit onze eigen metingen weten we dat de actieradius ongeveer 250 KM bedraagt. Snelladen is mogelijk, in 3/4 uur is de accu voor 80% weer vol. De genoemde 250 KM is als dagelijkse auto in Nederland meestal ruim voldoende. In één dag naar Zuid Frankrijk rijden is niet mogelijk. Met een elektrische camper begint je vakantie niet pas wanneer je op de bestemming aangekomen bent. Je maakt van de reis ernaar toe al vakantie. Onderweg is heel wat te zien en te beleven!

Test verslag e-Fixxter XXL

Een journalist van ACSI Freelife is met de e-Fixxter op stap gegaan. Lees testverslag e-Fixxter XXL.

De Fixxters, campers met korte levertijd

Wanneer je een besluit genomen hebt om een camper te gaan kopen wil je wel op kort termijn ermee op stap gaan. We zijn een samenwerking aangegaan met Haaima Hylkema autogroep, een cluster van een aantal Peugeot en Opel dealers. Hierdoor kunnen we heel snel een e-Fixxter of e-Fixxter XXL leveren. Daarnaast is er altijd een voorraad nieuwe en jong gebruikte besteller op voorraad.

Klik hier huidige aanbod Fixxters

De diverse Fixxters worden gebouwd door VDL, het Nederlandse bedrijf bekend van touringcars, elektrische stadsbussen en Mini's. De productie capaciteit van VDL is groot, ook hierdoor kunnen we snel leveren.

Hier alle info op een rijtje:

Fixxter

Fixxter XXL

e-Fixxter en e-Fixxter XXL 

Bekijk hier video Fixxter XXL en e-Fixxter

Camperbeurs Houten

Op vrijdag 18, zaterdag 19 en zondag 20 maart 2022 is er weer de grote camperbeurs in Houten. Uiteraard staan wij er ook en wel met een e-Fixxter XXL en een (diesel) Fixxter.  Hoe de  diverse Coronamaatregelen er precies uit gaan zien hangt af van het Corona beleid op dat moment. Omdat de beurs ruim van opzet is verwachten wij niet al teveel moeilijkheden. 

Afgelopen jaren hebben we altijd een (beperkt) aantal vrijkaartjes gekregen. Ik weet niet of we weer vrijkaartjes krijgen. Laat, via de mail, weten of je interesse hebt in één kaartje. Bedenk wel, als we ze krijgen, op is op.

Verhuur Elektrische camper

Huur je liever onze elektrische camper, de e-Fixxter XXL? Ook dat kan, klik hier voor informatie verhuur elektrische camper

Camperombouw VW T5/T6 en Opel Vivaro/Renault Trafic

Natuurlijk bouwen we ook 4 persoons campers op basis van Opel Vivaro tot model 2019, Renault Trafic, en VW T5 / VW T6.  In al onze campers kan je slapen op een breedte van 140 cm. In een breed bed slaap je veel comfortabeler dan op een smalle matras met de gebruikelijke breedte van slechts 112 of 120 cm. Het bed is natuurlijk geheel vlak en de RDW goedgekeurde slaapbank is verschuifbaar zonder kwetsbare rails op de vloer. Klik Klik hier voor filmpje RDW goedgekeurde slaapbankDe camperombouw kunnen we geheel voor je verzorgen maar het ombouwen kunnen we ook samen met jou uitvoeren. Dat laatste levert een flinke besparing op. 

Dit zijn onze camper interieurs:
Wil je op de hoogte blijven van nieuwtjes op het gebied van campers? Schrijf je nu dan in voor onze nieuwsbrief.

Tags: campermeubelen, VW T5 camper, Renault Trafic camper, camper bouwpakketten, bouwpakketten camperkasten, bouwpakketten camper keukens, doe-het-zelf camper keuken, camperombouw, RDW goedgekeurde slaapbank