UK4 beschrijving en verkoop prijs

Beschrijving camper keukenkast

 

De compacte camper keuken UK4 is een universeel ontwerp en past daardoor in nagenoeg elke bestelauto. Het maakt niet uit of het een Boxer, Ducato, Jumper, Jumpy, Sprinter of Transporter is. Deze camper keukenkast is onderdeel van de set die we ontwikkeld hebben voor de Fiat Ducato, Citroën Jumper en Peugeot Boxer. De jerrycans voor schoon en vuil water passen in de UK4 en de gasfles krijgt een plaatsje onder het bed.

 

Het gebruikte hout, berken multiplex, geeft een heel eigentijdse uitstraling en de schuifdeuren zijn ruimtebesparend. Ook bij deze keukenkast kom je achter het rechter schuifdeurtje 3 handige lades tegen. Deze compacte camper keuken wordt geleverd als bouwpakket en is voorzien van een aluminium rails waaraan onze camper tafel gehaakt kan worden. De achterwand is te groot om te verzenden maar deze kan bij elke bouwmarkt aangeschaft worden.

 

De afmetingen bedragen LxDxH: 65 x 45 x 74 cm.

 

De camper keuken UK4 kan voorzien worden van de kook-spoel combinatie SMEV 917. Deze is compacter uitgevoerd dan de SMEV 911 en wordt geleverd inclusief kraan, pomp, slangen en twee jerrycans. Daarmee voldoet de SMEV aan één van de eisen gesteld door de RDW. In de kraan zit de schakelaar voor de dompelpomp.

 

Verkoopprijs camper keukenkast

 

UK4, bouwpakket, excl. SMEV 917, berkenhout, incl. BTW, excl. transportkosten

UK4, bouwpakket, incl. SMEV 917, 2 jerrycans, pomp, kraan, slangen, berkenhout, incl. BTW, excl. transportkosten

€ 445,00

€ 745,00

Tags: keukenkast camper Fiat Ducato, ombouw camper fiat Ducato, ombouw camper peugeot boxer, keukenkast camper