UK2-400 beschrijving en verkoopprijs

Bekijk ook onze complete camper ombouwset VW T5 en T6 camper korte wielbasis en VW T5 en T6 camper lange wielbasis en Opel Vivaro en Renault Trafic camper korte wielbasis en Opel Vivaro en Renault Trafic lange wielbasis

De camper keuken UK2-400 is L vormig en is een universeel ontwerp. Deze camper keuken is zo groot dat een  kook-spoel combinatie samen met een compacte koelkast er een plekje in kunnen vinden. Het gebruikte berkenhout zorgt voor een warme uitstraling en de schuifdeuren zijn ten opzichte van scharnierende deuren sterk ruimtebesparend. Achter het rechter schuifdeurtje zitten drie handige lades. Deze zelfbouw keuken wordt als bouwpakket geleverd. De achterwand is te groot om te verzenden maar deze kan bij elke bouwmarkt aangeschaft worden.

De afmetingen bedragen LxDxH: 100 x 33-40 x 74 cm.

 

Deze camper keuken is geheel voorbereid om de kook-spoel combinatie SMEV 911L te monteren. Deze wordt geleverd inclusief kraan, pomp, slangen en twee jerrycans en voldoet daarmee aan één van de eisen gesteld door de RDW. In de kraan zit de schakelaar voor de pomp en door het ontstekingsmechanisme heb je geen lucifers nodig. De ruimte voor de koelkast bedraagt breedte x diepte x hoogte: 38 x 40 x 58 cm; dat is voldoende om een Coolmatic CRP-40 te plaatsen.

Onze universele camper keuken UK2-400 is heel goed te combineren met bijvoorbeeld de camperkast T5K2 en T5K3. De eerste beschikt over 5 deuren en de tweede over 4 deuren, de buitenafmetingen zijn gelijk. Deze camperkasten zijn ontworpen voor de Volkswagen T5. Heb je een Volkswagen T4, dan is de universele camper keuken goed te combineren met de T4K2.

Verkoopprijs camper keukenkast

 

UK2-400, bouwpakket, excl. SMEV 911L, berkenhout, incl. BTW, excl. transportkosten

€ 545,00

UK2-400, bouwpakket, incl. SMEV 911L, compleet met 2 jerrycans, pomp, kraan en slangen, berkenhout, incl. BTW, excl. transportkosten

€ 795,00

Tags: bouwpakket camperkast, bouwpakket camperkeuken, camper keukenkast