UK5 beschijving en verkoopprijs

 

De camper keuken UK5 lijkt sterk op onze standaard camper keuken, de UK1. We hebben de UK5 ontwikkeld voor mensen die een wat diepere keuken willen hebben met meer kastruimte. De UK5 is 12 cm dieper dan de UK1, de andere maten zijn gelijk gebleven. Ook bij de UK5 komen we de ruimtebesparende schuifdeuren tegen en het berkenhout zorgt voor een natuurlijke uitstraling. We leveren deze zelfbouw camper keuken als een gemakkelijk in elkaar te zetten  bouwpakket. De achterwand is te groot om te verzenden maar deze kan bij elke bouwmarkt aangeschaft worden.

De UK5 camper keuken is geschikt campers met een lange wielbasis, vorbeelden daarvan zijn de LWB versies van VW T4, VW T5, VW T6, OPel Vivaro / Renault Trafic en MB Vito. 

De afmetingen bedragen LxDxH: 100 x 45x 74 cm.

Deze camper keuken kan voorzien worden van de kook-spoel combinatie SMEV 911L. Deze wordt geleverd inclusief kraan, pomp, slangen en twee jerrycans en voldoet daarmee aan één van de eisen gesteld door de RDW. In de kraan zit de schakelaar voor de pomp en door het ontstekingsmechanisme heb je geen lucifers meer nodig.Omdat de UK5 breed is is inbouw van andere kook-spoelcombinaties goed mogelijk.

Verkoopprijs camper keuken camper ombouw

UK5, bouwpakket, excl. SMEV 911L, berkenhout, incl. BTW, excl. transportkosten

UK5, bouwpakket, incl. SMEV 911L compleet met 2 jerrycans, pomp, kraan, berkenhout, incl. BTW, excl. transportkosten

€ 545,-

€ 745,-

Tags: bouwpakket camperkeuken, camperkast, camperkeukenkast, keukenkast, VW T5 camper ombouw, VW T6 camper keuken