UK1-430 camperkeuken beschrijving en verkoopprijs

 

Met de UK1-430 camper keuken bouw je een bestelwagen om tot een camper met een heel luxe uitstraling. De kook-spoelplaat wordt namelijk afgedekt met twee platen gemaakt van temperatuurbestendig veiligheidsglas. Vanwege de warme sfeer die hout oproept blijven we wel trouw aan hout als materiaal voor de kast. De camper keuken UK1-430 past in nagenoeg elke bestelauto en we leveren deze zelfbouw camper keuken als een gemakkelijk in elkaar te zetten bouwpakket. De achterwand is te groot om te verzenden maar deze kan bij elke bouwmarkt aangeschaft worden.

De afmetingen bedragen BxDxH: 100 x 33-43 x 74 cm.

Heb je een VW T5 camper, dan past de UK1-430  heel goed bij onze camperkast T5K2. Beschik je over een VW T4, dan is de camperkast T4K2 een heel geschikte camperkast. De TV1 is de camperkast die ontworpen is voor de Renault Trafic Camper en de Opel Vivaro camper. Natuurlijk hebben we de bezitters van een Mercedes Vito niet vergeten, de MV1 is een geschikte camperkast om met de camper keuken  UK1-430 te combineren. 

Gebruik je bij de camper ombouw de UK1-430 dan krijgt je camper een luxe uitstraling. We gebruiken daarom een andere kraan die door de grote handle gemakkelijk te bedienen is. Het is een mengkraan waar ook warmwater op kan worden aangesloten.

De UK1-430 is ontworpen om de kook-spoel combinatie HSG2370 / SMEV9222 te gebruiken. Deze wordt geleverd inclusief luxe kraan, pomp, slangen en twee jerrycans en voldoet daarmee aan één van de eisen gesteld door de RDW. Een handig detail is het ingebouwde ontstekingsmechanisme; lucifers zijn niet meer nodig.

De camper keuken UK1-430 is een echt CamperfiXX product. Dat zie je aan de materiaalkeuze, hout, en dat zie je aan bepaalde details waardoor je zelf gebouwde camper praktisch in gebruik is. Zo zijn de deurtjes van het schuif type, hiermee bespaar je veel ruimte. En een ander voorbeeld zijn de drie plastic bakjes, verscholen achter het rechter deurtje.

 

Deze camper keukenkast is groot genoeg om ook nog eens een gasfles en twee jerrycans te bergen.

Een ander heel handig detail is de besteklade. Deze zit niet achter een schuifdeurtje zodat je er altijd bij kan. Luxe kan samen gaan met praktische details!

De camperkeuken UK1-430 past goed bij onze camperkasten. Voor veel merken en typen hebben we die ontworpen. Wettelijk gezien moet elke camper voorzien zijn van een tafel. Speciaal daarvoor is deze camperkeuken voorzien van een rail waar de camper tafel ACU4 ingehaakt kan worden.

Klik op de foto hiernaast voor meer informatie over deze camper tafel. 

En vind je onze standaard campertafel ACU4 te klein dan kan je natuurlijk ook kiezen voor een uitdraaibare campertafel, de ACU14.

Klik op de foto hiernaast voor meer informatie over deze veelzijdige camper tafel.

 

camper ombouw
Op de afbeelding zie je een interieur van een VW T5 camper met korte wielbasis. De vijfdeurige kast te zien. Achter het smalle vertikale deurtje zit de linker veiligheidsgordel verstopt.  

Verkoopprijs camper keuken

 

UK1-430, bouwpakket, excl. HSG2370 / SMEV9222, berkenhout, incl. BTW, excl. transportkosten

€ 625,00

UK1-430, bouwpakket, incl. HSG2370 / SMEV9222 compleet met 2 jerrycans, pomp, slangen en luxe kraan, berkenhout, incl. BTW, excl. transportkosten

€ 1095,00

Tags: bouwpakket camperkast, bouwpakket camperkeuken, VW T5 camper ombouw, VW T6 camperombouw