T5-390 details en prijs

De camperkast T5-390 kan omschreven worden als een 'tussenkast'. Je plaatsts deze camperkast tussen de camper keuken en de camperkast die boven het linker achterwiel gemonteerd is. Je T5 camper of VW T6 camper moet dus wel eentje zijn met lange wielbasis.

Net zoals de andere camperkasten is de T5-390 van het stijlvolle berken multiplex gemaakt. De achterwand is te groot om te verzenden maar deze kan bij elke bouwmarkt aangeschaft worden.

De afmetingen bedragen h x b x d: 128 x 39 x 37 cm.

vw-t5-camperkast-390-2

 

Deze camperkast heeft een gebogen achterwand, speciaal aangepast aan de VW T5 camper. De hoogte is gelijk aan de hoogte van onze andere camperkasten. De drie meegeleverde kastplanken zijn in hoogte verstelbaar.

We hebben gekozen voor twee boven elkaar geplaatste kastdeurtjes. Vaak staat iets op de vloer van de camper waardoor je een kast niet kan openen. In dit geval kan je dan wel het bovenste gedeelte openen.

De twee kastdeurtjes zijn wat smal gemaakt; de kast is daardoor sterker geworden en het openen van de kast gaat met een wat smaller deurtje makkelijker dan met een brede deur. Uiteindelijk blijft de VW T5 camper een compacte camper!

vw-t5-camperkast-390-3

Verkoopprijs camperkast VW T5 en VW T6 camper

 

T5-390, bouwpakket, berkenhout, incl. BTW, excl. transportkosten

€ 345,--

Tags: bouwpakket camperkast, camperkast, VW T5 camperombouw, VW T6 camperkast, VW T5 camperkast