T4-390 beschrijving en verkoopprijs

Beschrijving camperkast VW T4 camper ombouw

Heb je een VW T4 camper met lange wielbasis? Dan is de camperkast T4-390 een heel geschikte kast. Deze wordt tussen de 'gewone' camperkast en de camper keuken geplaatst. Op die manier heb je een zee aan opbergruimte in je T4 camper.

 

Ook deze kast is is gemaakt van berken multiplex. Dit natuurlijke materiaal geeft een heel mooie uitstraling en ziet er heel anders uit dan gefineerd plaat materiaal. De kast is zo ontworpen dat de ronding van de VW T4 laadruimte gevolgd wordt. 

 

De achterwand is te groot om te verzenden maar deze kan bij elke bouwmarkt aangeschaft worden.

 

De afmetingen bedragen: LxDxH: 39 x 33 x 128 cm.

vw-t4-camperkast-390

VW-t4-camper-lwb-medium

Op de afbeelding links zie je de camper keuken UK1, de camper tafel ACU4 en de kasten T4-390 en T4K2.

De camperkast heeft 2 deurtjes. Deze zijn wat smaller gemaakt dan je zou verwachten. De constructie van de kast is daardoor sterker en het openen van een smal deurtje gaat in een kleine ruimte gemakkelijker dan het openen van een brede deur.

We hebben niet één maar twee deurtjes gemaakt. Vaak staan spullen op de grond van een camper. In zo'n geval kan je toch het bovenste deel van de kast openen. 

Het materiaal is berken-multiplex. Als onze andere kasten zijn van dit zelfde materiaal gemaakt. Dit stijlvolle materiaal geeft sfeer in je VW T4 camper en de kasten, keukens en tafel passen goed bij elkaar. 

Handig detail: de drie bijgeleverde kastplanken zijn in hoogte verstelbaar. 

 

vw-t4-camperkast-390-3

Verkoopprijs camperkast VW T4 camper ombouw

 

T4-390, bouwpakket, berkenhout, incl. BTW en excl. transportkosten

€ 345,--

Tags: VW T4 camper, VW T4 camper ombouw