T5K3 beschrijving en verkoopprijs

     

Het ontwerp van de camperkast T5K3 is uniek. Veel bezitters van een Volkswagen T5 camper en VW T6 camper willen met 4 personen gaan kamperen. Je hebt dan wel voldoende veiligheidsgordels nodig. Maar, waar laat je de gordel aan de linkerkant als je die niet meer gebruikt? Speciaal daarvoor heeft CamperfiXX een vijfdeurige kast ontworpen, achter het smalle deurtje zit de driepunts veiligheidsgordel.

De buitenafmetingen zijn gelijk aan onze vierdeurige kast T5K2 en uiteraard is ook deze camperkast gemaakt van berken multiplex om een heel fraaie uitstraling te verkrijgen. De achterwand is te groot om te verzenden maar deze kan bij elke bouwmarkt aangeschaft worden.

 

De afmetingen bedragen LxDxH: 106 x 37 x 128 cm.

 

Deze camper kast, ontworpen voor de VW Transporter T5 en T6, combineert goed met de universele keuken UK1. Klik op foto voor prijs en omschrijving. Beide kasten zijn in bouwpakket leverbaar en zijn van hetzelfde materiaal gemaakt.

 

Wij leveren, ook als bouwpakket, een comfortabele slaapbank voor de VW T5 camper en VW T6 camper.

Klik op de afbeelding voor prijs en omschrijving.

  slaapbank vw t4 camper

De VW T5 en T6 camper wordt helemaal compleet wanneer je ook nog eens de camper tafel ACU4 bestelt.

Klik op foto voor prijs en omschrijving.

 

Verkoopprijs camperkast VW T5 camper en T6 camper

   

T5K3, bouwpakket, berkenhout, incl. BTW, excl. transportkosten

 

€ 545,--

Tags: bouwpakket campermeubelen, bouwpakket camperkast, camperkast, VW T5 camperombouw, VW T6 camper, VW T6 camperombouw, VW T6 camperkast