T4K2 beschrijving en verkoopprijs

Beschrijving camperkast VW T4 camper ombouw

 

De camperkast T4K2 is ontworpen voor de Volkswagen T4 camper. De kast is gemaakt van berken multiplex. Dit natuurlijke materiaal geeft een heel mooie uitstraling en ziet er heel anders uit dan gefineerd plaat materiaal. De schuifdeurtjes zijn ten opzichte van scharnierende deurtjes ruimtebesparend. Deze camperkast wordt inclusief koof geleverd. Een speciaal vak zit in deze koof voor kleine spullen die je niet vaak nodig hebt.

Gebruikelijk is om een kast boven het linker achterwiel te plaatsen. Wil je echter een camperkast boven het rechter achterwiel van je VW T4 camper plaatsen? Ook dat kan, daar hebben we een speciale uitvoering van ontworpen; de T4K2R.

De achterwand is te groot om te verzenden maar deze kan bij elke bouwmarkt aangeschaft worden.

 

De afmetingen bedragen voor beide versies: LxDxH: 106 x 33 x 128 cm.

camperkast-vw-t4

De camperkast die we ontworpen hebben voor de VW Transporter T4 kan je heel goed combineren met onze universele keuken, de CamperfiXX UK1. Ze zijn van hetzelfde materiaal gemaakt en ze bieden samen veel kastruimte voor kookgerei en ander huisraad. Klik op de foto voor prijs en informatie camperkeuken UK1.

camperombouw-vw-t4
De camperkast en de universele camper keuken kunnen compleet gemaakt worden met onze camper tafel ACU4. Deze is van het zelfde natuurlijke materiaal gemaakt en is gemakkelijk te verwijderen. De poot is inklapbaar. Klik op de foto voor meer informatie.

Verkoopprijs camperkast VW T4 camper ombouw

 

T4K2 en T4K2R, bouwpakket, berkenhout, incl. BTW en excl. transportkosten

€ 495,00

Tags: VW T4 camper, VW T4 camper ombouw