T5KL1 camperkast details en prijs

Grote camperkast voor de VW T5 en T6 camper met korte wielbasis

De T5KL1 camperkast is ontworpen voor mensen die in hun camper op een matras met een breedte van 140 cm willen slapen en ook nog opbergruimte willen hebben. Deze camperkast bestaat uit twee vakken aan de bovenkant, deze vakken zijn wat dieper en breder dan de vakken van de camperkast T5K2. Daaronder zit een brede plank waar een apart te bestellen matras op gelegd kan worden. Deze matras is 20 cm breed en verbreedt de zitslaapbank met 20 cm. Dat betekent dat je in deze camper slaapt op een matras van 140 cm breedte. Wel zo comfortabel!

De T5KL1 is geschikt voor een VW T5 camper met korte wielbasis. Beschik je over een VW T5 camper met lange  wielbasis dan en je wilt toch lekker breed slapen, dan kan je het beste kijken naar de T5KL2 camperkast

Afmetingen: LxDxH: 101 x 35 x 128 cm. 

camperkast t5 camper xl1
De T5KL1 is onderdeel van een complete camper ombouw set

Bij het ontwerp van dit geheel nieuwe interieur hebben we de wens van veel van onze klanten centraal gesteld: Slapen, ook in je vakantie, doe je op een matras met een breedte van 140 cm. Om die wens heen hebben we alle campermeubels ontworpen.

vw t5 camperombouw breed bed
De ruime camperkast T5KL2 leveren we als bouwpakket of kant en klaar

Naar keuze leveren we deze kast als bouwpakket of, tegen meerprijs, als kant en klaar product. Indien gewenst verzorgen wij de oppervlakte behandeling en plaatsen we de kast in je VW T5 camper.

Verkoopprijs camperkast T5KL1 voor VW T5 en VW T6 camper korte wielbasis

 

T5KL1, bouwpakket berkenhout, incl. BTW en excl. transportkosten

€ 545.--

Tags: VW T5 camper ombouw, slaapbank camper, VW T6 camperombouw, VW T5 camperkast