Bouwpakketten camperkasten Trafic en Vivaro

Voor de Renault Trafic, de Opel Vivaro en de Nissan Primastar camper maakt CamperfiXX een aantal camperkasten als bouwpakket. Dit zijn doe het zelf bouwpakketten, het in elkaar zetten gaat heel gemakkelijk. De camperkasten passen heel goed bij één van de bouwpakketten camperkeukens die CamperfiXX levert.

CamperfiXX levert bouwpakketten. Daarnaast kunnen we jouw Opel Vivaro, Renault Trafic of Nissan Primastar ombouwen tot camper. En wil je samen met ons bouwen? Ook dat is mogelijk, neem hiervoor contact met ons op. 

Doe het zelf bouwpakket Renault Trafic, Opel Vivaro en Nissan Primastar camper ombouw

Stijl en uitstraling vinden wij belangrijk. Daarnaast werken we graag met natuurlijke materialen. Als materiaal hebben wij voor het lichte en sterke berken multiplex gekozen.

 

VW-camper-tekening-1 VW-T5-camper-tekening-3 De Renault Trafic en Opel Vivaro zijn verkrijgbaar in een korte en een lange versie. In de lange versie kan een extra camperkast geplaatst worden, deze is in grijs aangegeven. Deze extra kast is leverbaar in 2 versies, een hoge zoals op het plaatje en een lage. 

Onze bouwpakketten zijn zo gemaakt dat ze even eenvoudig als een Ikea kast in elkaar gezet kunnen worden.

N.B. De achterplaat is te groot voor verzenden. Deze plaat is bij elke bouwmarkt verkrijgbaar.

Type Trafic, Vivaro of Primestar

Klik op foto om naar pagina te gaan

Korte omschrijving bouwpakket camperkast Renault Trafic en Opel Vivaro Camper

L1, L2, H1 en H2

Camperkast te plaatsen boven linker achterwiel van de Renault Trafic of Opel Vivaro camper. Deze camperkast is voorzien van vier schuifdeurtjes.

Klik op foto voor details en prijs.

 

 

 
L2, H1 en H2 camperfixx renault trafic camperinbouw

Camperkast te plaatsen boven linker achterwiel van de Renault Trafic of Opel Vivaro camper. Deze camperkast is voorzien van vier schuifdeurtjes en een plank waar een matras van 20 cm breed en 10 cm dik gelegd kan worden. Deze zorgt voor verbreding van de slaapbank in ligpositie.

Klik op foto voor details en prijs.

L2, H1 en H2 camperfixx camperinbouw camperkast

Camper tussenkast te plaatsen tussen keuken en camperkast. Deze tussenkast is voorzien van een plank waar een matras van 20 cm breed en 10 cm dik gelegd kan worden. Deze zorgt voor verbreding van de slaapbank in ligpositie.

Klik op foto voor details en prijs.

L1, L2, H1 en H2 vw t5 california

De T5KL5 is wordt tussen de camperkeuken en de leuning van de chauffeursstoel geplaatst. Op die manier maak je optimaal gebruik van de ruimte in je camper.

Klik op de foto voor details en prijs.

L2, H1 en H2

Camperkast voor Renault Trafic of Opel Vivaro camper met lange wielbasis die tussen de grote camperkast TV1 en het keukenblok komt. Deze camperkast is groot genoeg om er een koelkast, type Indel B Cruise 41L, in te plaatsen.

Klik op foto voor details en prijs.

L2, H1 en H2  renault-trafic-camperkast-390renault-trafic-camperkast-390-3

Camperkast voor Renault Trafic camper of Opel Vivaro camper met lange wielbasis.

Klik op foto voor details en prijs.

Tags: bouwpakket camperkast, zelfbouw camperkast, Renault Trafic camper, Renault Trafic camper ombouw