T4K3 beschrijving en verkoopprijs

Beschrijving camperkast VW T4 camper ombouw

 

Het is mogelijk om de T4 zo te laten keuren dat je er met 4 mensen in mag rijden. De extra drie punts veiligheids gordels zitten aan de vloer en aan de C stijl. Speciaal hiervoor heeft CamperfiXX een vijfdeurige kast ontwprpen. Maak je geen gebruik van de linker veiligheids gordel dan zit die gordel verstopt achter het rechter smalle deurtje. Een vergelijkbare camperkast is overigens ook voor de VW T5 beschikbaar. De buitenafmetingen van de vijfdeurige kast zijn gelijk aan onze vierdeurige kast en uiteraard is ook deze camperkast gemaakt van berken multiplex. Dit materiaal staat garant voor een mooie uitstraling. De achterwand is te groot om te verzenden maar deze kan bij elke bouwmarkt aangeschaft worden.

 

De afmetingen bedragen LxDxH: 106 x 33 x 128 cm.

Deze camper kast, ontworpen voor de VW Transporter T4 camper, combineert goed met de universele keuken UK1. Beide kasten zijn in bouwpakket leverbaar en zijn van hetzelfde materiaal gemaakt. Klik op de foto voor prijs en informatie camper keuken UK1.

De VW T4 camper wordt helemaal compleet wanneer je ook nog eens de camper tafel ACU4 bestelt. Klik op de foto rechts voor prijs en omschrijving campertafel.

Verkoopprijs camperkast VW T4 camper ombouw

 

T4K6, bouwpakket, berkenhout, incl. BTW, excl. transportkosten

€ 545,--

Tags: bouwpakket campermeubelen, bouwpakket camperkast, camperkast, VW T4 camper ombouw