Camperbeurs Hardenberg, Camper Expo Houten en Caravana Leeuwarden

Camper Expo Houten 2018, 23 - 25 maart 

Op de Camper Expo Houten staan we weer met twee vierpersoons campers, te weten een VW T5 met lange wielbasis en een Renault Trafic L2H2. De Renault Trafic L2H2 is in korte tijd razend populair geworden. Je kan er een heel mooie vier-persoons camper van maken met veel bagage ruimte en een bed met een formaat van 140 x 190 cm. We verklappen nog niet met welk nieuwtje, speciaal voor lange camperaars, we uit komen. We hebben nog enkele vrijkaartjes. Laat ons weten of je daar belangstelling in hebt en we sturen ze op.

Caravana Leeuwarden 2018, 18 - 23 januari

We staan niet op de Caravana 2018. Via onze eigen website, Markplaats en onze Nieuwsbrief hebben we camper liefhebbers laten weten dat we er niet staan omdat ons bedrijf nagenoeg op loopafstand van Leeuwarden gevestigd is. Wel houden we een soort van Open Huis. Gelukkig belt of mailt  iedereen van te voren zodat we kunnen plannen en iedereen voldoende tijd krijgt. Ook tijdens de Caravana 2019 gaan we een Open Huis organiseren maar dan wel met hapjes en een drankje!

Camperbeurs Hardenberg 2017, 29 september - 1 oktober

Op de Camperbeurs Hardenberg staan we met twee vier-persoons campers, een VW T5 lange wielbasis en een verhoogde en verlengde Renault Trafic. We hebben vier primeurs:

  • Een verhoogde en verlengde Renault Trafic, kort aangeduid L2H2, voorzien van onze RDW goedgekeurde slaapbank
  • Meubels die gemaakt zijn van berken multiplex met een HPL toplaag
  • Een gecombineerd toestel waarmee je kookt en de camper verwarmd. Dit toestel gebruikt geen campinggas maar diesel
  • Een gecertificeerde dinette voor de Fiat Ducato en de daar aan gelijke Citro├źn Jumper en Peugeot Boxer   
Camper Expo Houten 2017, 17 - 19 maart

Op de Camper Expo Houten staan we met twee vier-persoons campers, te weten een VW T5 lange wielbasis en een Opel Vivaro lange wielbasis. We hebben drie primeurs:

  • Een RDW goedgekeurde slaapbank. Aan het grote publiek laten we onze slaapbank zien, RDW goedgekeurd voor de VW T5/T6 en Opel Vivari/Renault Trafic. We garanderen de goedkeuring bij de RDW!
  • Interieur waarin je kan slapen op een breedte van 140 cm. In veel campers, denk daarbij aan de VW California, slaap je op een breedte van 112,5 cm. In een CamperfiXX camper slaap je op een breedte van maar leifst 140 cm 
  • Austops slaaphefdak. De Opel Vivaro is voorzien van dit kwalitatief hoogwaardige slaaphefdak  

Tags: Caravana Leeuwarden, Camper Expo Houten, Camperbeurs Hardenberg