Camperbeurzen o.a. in Hardenberg, Camper Expo Houten en Toyota show

Camperbeurs Hardenberg, 24, 25 en 26 september 2021

Op vrijdag 24, zaterdag 25 en zondag 26 september is er weer de gezellige camperbeurs in Hardenberg. Uiteraard staan wij er ook en wel met een e-Fixxter XXL en een (diesel) Fixxter. In het Campertheater houden we elke dag een presentatie met als titel: "Compacte camper, zelfbouw of kant en klaar?" Hoe de  diverse Coronamaatregelen er precies uit gaan zien hangt af van het Corona beleid op dat moment. Omdat de beurs ruim van opzet is verwachten wij niet al teveel moeilijkheden. We hebben geruime tijd geen camperbeurs gehad, wij gaan er van uit dat er redelijk wat bezoekers komen. Indien je ons wat langer wilt spreken dan kan je het beste wat vroeg in de ochtend of juist wat later in de middag op onze stand komen.  

Afgelopen jaren hebben we altijd een (beperkt) aantal vrijkaartjes gekregen. Ik weet niet of we weer vrijkaartjes krijgen. Laat, via de mail, weten of je interesse hebt in één kaartje. Bedenk wel, als we ze krijgen, op is op.

Open dagen 26 en 27 september, onderdeel van Camperbeurs on Tour

Traditiegetrouw staan we in septemer op de gezellige camperbeurs in Hardenberg. Deze beurs gaat vanwege Corona niet door. Deze beurs is verschoven naar 5, 6 en 7 maart 2021.

Wij, en een aantal collega bedrijven, houden wel tijdens het september weekend een open dag. We zijn op zaterdag 26 en zondag 27 september geopend van 10.00 tot 17.00 uur. Een hapje en drankje staan voor je klaar.  Op de open dagen delen we vrijkaartjes uit voor de camperbeurs te houden op 5, 6 en 7 maart 2021.  Hier is de link naar de website van Camperbeurs on tour.  

Camperbeurs CamperExpo Houten, 17 - 19 november 2020 gaat niet door

De camperbeurs te houden op 17 - 19 november gaat niet door en is verschoven naar 19 tot en met 21 maart 2021. Via onze Nieuwsbrief, zie Home page, laten we weten of er vrijkaartjes beschikbaar zijn.

Camperbeurs CamperExpo Houten, 20 - 22 maart 2020

Vanwege dreiding Corona virus gaat de camperbeurs in Houten, van 20 tot en met 22 maart, niet door. Wellicht gaat deze beurs later in het jaar wel door.

CARAVANING HAMBURG, 5 tot en met 9 februari 2020

Voor het eerst staan we in Hamburg op een beurs en wel met een Fixxter. Speciaal voor de Duitse Markt is een interieur in Duitsland ontwikkeld door een Duits camperombouwbedrijf waar we mee samen werken. De slaapbank is ongewijzigd. Ook ongewijzigd is het brede bed. De materiaalkeuze van de meubelset is, vanwege de andere smaak bij onze oosterburen, echter totaal anders. 

Caravana Leeuwarden donderdag 23 januari tot en met dinsdag 28 januari 2020

Traditie getrouw begint het  jaar met de Caravana Leeuwarden. Er zullen meer dan 400 exposanten aanwezig zijn. Kortom, een heel grote beurs. Omdat ons bedrijf op slechts 18 KM van de Caravana gevestigd is staan we er niet. Net zoals vorige jaren houden we open huis. Een aantal andere firma's presenteren zich ook bij ons. Je bent dus van harte welkom, de koffie staat klaar. 

Camperbeurs Hardenberg, 27 tot en met 29 september 2019

camperbeurs hardenberg

CamperfiXX staat er met eén camper en deze is meteen een wereld primeur. We zijn namelijk het eerste bedrijf dat een camper levert op basis van de Toyota Proace Long Worker. Deze is (nagenoeg) gelijk aan de Citroën Jumpy L3, Opel Vivaro L3 en Peugeot Expert L3. Het gaat om de Fixxter XXL. Ook dit jaar zullen we weer vrijkaartjes krijgen, via onze nieuwsbrief laten we dat weten. Op vrijdag en zaterdag, om 12.00 uur, geven we een presentatie over hoe je een camper zelf bouwt.

Toyota show Leeuwarden, 24 en 25 mei 2019

CamperfiXX is gevraagd om met onze Fixxter, gebouwd op de nieuwe Toyota Proace, te staan op de grote openings show van Toyota dealer Strikwerda in Leeuwarden. We staan dan tussen de personenauto modellen en de bedrijfswagens van Toyota. Voor CamperfiXX is het de eerste keer dat we op een show van Toyota staan.

Camper Expo Houten 2019, 22 - 24 maart 2019

Wil je je goed informeren over wat er allemaal te koop is op gebied van campers? Bezoek dan de camperbeurs in Houten in het voorjaar van 2019. Uiteraard hebben we er een stand. Via onze Nieuwsbrief laten we weten of wij vrijaartjes hebben. We staan er met twee campers. De verlengde vier peroons VW T5 camper heeft een sfeervol interieur gemaakt van (berken) hout. De vier persoons Toyota Proace camper heeft een interieur gemaakt van Melamine. Wij ontwikkelen dit interieur in nauwe samenwerking met de RDW, klik hier voor meer informatie.  De Toyota Proace camper kunnen we overigens ook in een vijf en zes persoons versie leveren. Details als de uitneembare camperkast, de verschuifbare bank zonder rails op de vloer en het exra brede bed zorgen voor de unieke vrije tijd auto voor dagelijks gebruik en vakantie.

Caravana 2019 Leeuwarden, donderdag 17 januari - 22 januari 2019

Traditie getrouw begint het camper jaar met de Caravana in Leeuwarden. Omdat ons bedrijf op slechts 16 kilomater van Leeuwarden bevindt hebben we geen stand in Leeuwarden. Afgelopen jaar hebben we heel veel bezoek gehad van mensen die ook de Caravana gingen bezoeken.  Laat even weten of je langs komt, de koffie staat klaar!

Camping & Caravan Messe Stuttgart, 12 - 20 januari 2019

De groottse beurs in Zuid Duitsland wordt jaarlijks gehouden in Stuttgart. Een VW camper voorzien van onze RDW goedgekeurde slaapbank en een Austops slaaphefdak is daar te bewonderen.  Helaas hebben we geen vrijkaartjes.

Touristik & Caravaning, Leipzig, 21 - 25 november 2018

De groottse beurs in Midden Duitsland wordt jaarlijks gehouden in Leipzig. Vier grote hallen zijn er beschikbaar, afgelopen jaar kwamen er maar liefst 60.000 bezoekers. Een VW camper voorzien van onze RDW goedgekeurde slaapbank en een Austops slaaphefdak is daar te bewonderen.  Helaas hebben we geen vrijkaartjes. 

Camperbeurs Hardenberg 2018, 28 - 30  september 

Uiteraard staan we in Hardenberg op de Camperbeurs. Wij staan daar met een compleet nieuw concept, te weten de Fixxter. Deze camper wordt gebouwd op de Peugeot Expert = Citroën Jumpy = Toyota Proace bouwjaar vanaf 2016. Nadere informatie over deze camper volgt nog. 

Open dag zaterdag 26 mei in Lunteren

Afgelopen jaar hebben we een groot aantal bestelwagens geleverd door Autobedrijf Mastenbroek gevestigd in Lunteren omgebouwd tot camper. Het aanbod van gebruikte bestelwagens is er groot en de garantie gaat in nadat de camper omgebouwd is. Op zaterdag 26 mei is daar een open dag en CamperfiXX staat er met een vierpersoons VW T5 camper. De open dag is van 10.00 tot 16.00 uur en het bedrijf is gevestigd Dorpsstraat 192a, 6741 AS Lunteren. Je kan er genieten van een hapje en een drankje en, voor (klein) kinderen, er is een springkussen. We hopen je te mogen ontmoeten.

Camper Expo Houten 2018, 23 - 25 maart 

Op de Camper Expo Houten staan we weer met twee vierpersoons campers, te weten een VW T5 met lange wielbasis en een Renault Trafic L2H2. De Renault Trafic L2H2 is in korte tijd razend populair geworden. Je kan er een heel mooie vier-persoons camper van maken met veel bagage ruimte en een bed met een formaat van 140 x 190 cm. We verklappen nog niet met welk nieuwtje, speciaal voor lange camperaars, we uit komen. We hebben nog enkele vrijkaartjes. Laat ons weten of je daar belangstelling in hebt en we sturen ze op.

Onze ervaring Camper Expo Houten 2018, 23 - 25 maart 

Het aantal beursbezoekers bedroeg meer dan 15.000, ongeveer een verdubbeling t.o.v. vorige jaren. Omdat op alle dagen veel bezoekers al vroeg kwamen, handig met parkeren, was het op onze stand druk zonder dat we heel sterke piekmomenten hadden. We hadden zowel voor de VW T5/T6 als voor de Opel Vivaro/Renault Trafic een nieuwtje, speciaal voor lange mensen. Voor de VW is nu het maximale formaat van de matras 210 x 140 cm en voor de Vivaro/Trafic 200 x 140 cm. Inmiddels hebben we al een complete inrichting voor een Renault Trafic afgeleverd voorzien van zo'n extra groot bed. 

Caravana Leeuwarden 2018, 18 - 23 januari

We staan niet op de Caravana 2018. Via onze eigen website, Markplaats en onze Nieuwsbrief hebben we camper liefhebbers laten weten dat we er niet staan omdat ons bedrijf nagenoeg op loopafstand van Leeuwarden gevestigd is. Wel houden we een soort van Open Huis. Gelukkig belt of mailt  iedereen van te voren zodat we kunnen plannen en iedereen voldoende tijd krijgt. Ook tijdens de Caravana 2019 gaan we een Open Huis organiseren maar dan wel met hapjes en een drankje!

Camperbeurs Hardenberg 2017, 29 september - 1 oktober

Op de Camperbeurs Hardenberg staan we met twee vier-persoons campers, een VW T5 lange wielbasis en een verhoogde en verlengde Renault Trafic. We hebben vier primeurs:

  • Een verhoogde en verlengde Renault Trafic, kort aangeduid L2H2, voorzien van onze RDW goedgekeurde slaapbank
  • Meubels die gemaakt zijn van berken multiplex met een HPL toplaag
  • Een gecombineerd toestel waarmee je kookt en de camper verwarmd. Dit toestel gebruikt geen campinggas maar diesel
  • Een gecertificeerde dinette voor de Fiat Ducato en de daar aan gelijke Citroën Jumper en Peugeot Boxer   
Camper Expo Houten 2017, 17 - 19 maart

Op de Camper Expo Houten staan we met twee vier-persoons campers, te weten een VW T5 lange wielbasis en een Opel Vivaro lange wielbasis. We hebben drie primeurs:

  • Een RDW goedgekeurde slaapbank. Aan het grote publiek laten we onze slaapbank zien, RDW goedgekeurd voor de VW T5/T6 en Opel Vivari/Renault Trafic. We garanderen de goedkeuring bij de RDW!
  • Interieur waarin je kan slapen op een breedte van 140 cm. In veel campers, denk daarbij aan de VW California, slaap je op een breedte van 112,5 cm. In een CamperfiXX camper slaap je op een breedte van maar leifst 140 cm 
  • Austops slaaphefdak. De Opel Vivaro is voorzien van dit kwalitatief hoogwaardige slaaphefdak  

Tags: Caravana Leeuwarden, Camper Expo Houten, Camperbeurs Hardenberg