contact en over ons

Contactgegevens CamperfiXX B.V.

Adres werkplaats tevens showroom: Koudeweg 40, 9079 PA St. Jacobiparochie. Open na afspraak. 

Omdat Tom Tom de route vanaf Heerenveen niet altijd goed weergeeft hier routebeschrijving vanaf Heerenveen:

Heerenveen - richting Leeuwarden.  Net voor Leeuwarden links aan houden, richting Stiens / Harlingen. Dan afslag 22 nemen, Marsum / St. Annaparochie. Beneden aan de weg rechts af, St. Annaparochie, de Tom Tom werkt vanaf dat punt goed.

Email: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. 

Tel. nr.: 06 - 222 60 50 4

K.v.K.: 62.029.681

Wie zitten er achter CamperfiXX?

CamperfiXX B.V. is opgezet door Anno Huidekoper en Dick As . Per 1 juli 2021 is Dick geen mede-eigenaar meer van CamperfiXX.

Anno Huidekoper

Anno Huidekoper had een paar jaar geleden genoeg van het kamperen met een tent en kocht een bestelauto om om te bouwen tot camper. Hij ging op zoek naar houten campermeubels die praktisch, mooi en ook nog eens betaalbaar waren. Na een lange zoektocht, die niks opleverde, heeft hij besloten om zelf een camperkast, een keuken en toebehoren te gaan maken die aan zijn criteria voldeden. Dick As hielp hem daarbij en het ontstaan van CamperfiXX was een feit.

De eerste camper van Anno, een blauwe VW T5, was de basis en de proeftuin van CamperfiXX en is inmiddels opgevolgd door een witte VW T5 verlengde wielbasis en een Renault L2H2. De ideeën van Anno worden door Dick omgezet tot een product dat vervolgens op handigheid in de praktijk uitgetest wordt. Omdat zijn campers geregeld uitgeleend dan wel verhuurd worden krijgt hij vaak input tot verbeteringen.

In 2018 is Anno de initiator van de Fixxter en Fixxter XXL. In 2020 is Anno de drijvende kracht achter de ontwikkeling van de e-Fixxter en e-Fixxter XXL, de eerste elektrisch aangedreven campers die in serie gebouwd worden. Het bouwen wordt uitgevoerd door het Nederlandse bedrijf VDL.  

Naast produkt ontwikkeling van campers en het maken van foto's voor de website geeft hih regelmatig portret cursussen in de fotostudo, zie www.annohuidekoper.nl 

Dick  As  

Dick As ontwerpt en maakt in zijn werkplaats al heel lang houten meubels. Zijn meubels worden gekenmerkt door eenvoud en stijl. Voor hem is duurzaamheid en natuurlijke materialen belangrijk. Zijn zeer specifieke kennis van CNC frezen, waardoor alle onderdelen een perfecte pasvorm krijgen, kan hij bij het ontwerpen van de CamperfiXX campermeubels goed gebruiken. Hij heeft veel kampeerervaring met campers. Ook zijn vorige camper, een verlengde Opel Vivaro type 2010, was een proeftuin voor CamperfiXX.

Per 1 juli 2021 is Dick geen mede-eigenaar meer van CamperfiXX. 

Over CamperfiXX

Innovatie, veiligheid, kwaliteit en samenwerking zijn voor ons belangrijke begrippen.

CamperfiXX heeft een geheel eigen kijk op hoe je een camper bouwt en inricht. Onze zelf ontwikkelde slaapbank met gepatenteerd schuifsysteem, het gecombineerde kook-verwarmings toestel op diesel en ons extra brede bed zijn daar voorbeelden van.

Veiligheid nemen wij serieus; de slaapbank is voor veel compacte campers RDW goedgekeurd. Uniek is dat ons zelf ontwikkelde slaaphefdak door de TÜV getest is. We letten sterk op de materiaalkeuze en de wijze van afwerking.

We werken graag samen. We kunnen de gehele camperombouw uitvoeren of in overleg een deel van de camperombouw uitvoeren. 

camperfixx contact

Wij adverteren op www.marktplaats.nl , www.tweedehandsnet.nl en www.campers.startkabel.nl 

 

Tags: bouwpakket campermeubelen, VW T5 camper, ombouw VW camper, VW T4 camper, doe-het-zelf camper keuken