contact en over ons

Contactgegevens CamperfiXX B.V.

Adres, tevens showroom: Koudeweg 40, 9079 PA St. Jacobiparochie. Open na afspraak. 

Omdat Tom Tom de route vanaf Heerenveen niet altijd goed weergeeft hier routebeschrijving vanaf Heerenveen:

Heerenveen - richting Leeuwarden.  Net voor Leeuwarden links aan houden, richting Stiens / Harlingen. Dan afslag 22 nemen, Marsum / St. Annaparochie. Beneden aan de weg rechts af, St. Annaparochie, de Tom Tom werkt vanaf dat punt goed.

Email: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. 

Tel. nr.: 06 - 222 60 50 4

K.v.K.: 62.029.681

Wie zitten er achter CamperfiXX?

CamperfiXX B.V. is opgezet door Dick As en Anno Huidekoper.

Dick As 

Dick As ontwerpt en maakt in zijn werkplaats al heel lang houten meubels. Zijn meubels worden gekenmerkt door eenvoud.en stijl. Voor hem is duurzaamheid en natuurlijke materialen belangrijk. Zijn zeer specifieke kennis van CNC frezen, waardoor alle onderdelen een perfecte pasvorm krijgen, kan hij bij het ontwerpen van de CamperfiXX campermeubels goed gebruiken. Hij heeft veel kampeerervaring met campers.   

Anno Huidekoper

Anno Huidekoper had een paar jaar geleden genoeg van het kamperen met een tent en kocht een bestelauto om om te bouwen tot camper. Hij ging op zoek naar houten campermeubels die praktisch, mooi en ook nog eens betaalbaar waren. Na een lange zoektocht, die niks opleverde, heeft hij besloten om zelf een camperkast, een keuken en toebehoren te gaan maken die aan zijn criteria voldeden. Dikc As hielp hem daarbij en het ontstaan van CamperfiXX was een feit.

De eerste camper van Anno, een blauwe VW T5, was de basis en de proeftuin van CamperfiXX en is inmiddels opgevolgd door een witte VW T5 verlengde wielbasis. De ideeën van Anno worden door Dick omgezet tot een product dat vervolgens op handigheid in de praktijk uitgetest wordt. Omdat zijn camper geregeld uitgeleend wordt krijgt hij vaak input tot verbeteringen. Zijn CamperfiXX camper blijkt elke keer weer een trekpleister op campings en kampeerweekenden te zijn. Vanwege zijn kennis in het ombouwen van een bestelauto naar een camper wordt hij vaak om advies gevraagd over bijvoorbeeld indeling camper en geluidsisolatie. 

camperfixx contact

Wij adverteren op www.marktplaats.nl , www.tweedehandsnet.nl en www.campers.startkabel.nl 

 

Tags: bouwpakket campermeubelen, VW T5 camper, ombouw VW camper, VW T4 camper, doe-het-zelf camper keuken