Elektrische camper

Elektrische camper

We zijn bezig met het ontwikkelen van een elektrische camper. Deze elektrische camer is leverbaar als 4 en 5 persoons versie. Door de compacte bouw is onze elektrische camper uitstekend als dagelijkse auto te gebruiken. De hoogte bedraagt minder dan 200 cm, handig als je een parkeer garage wilt gebruiken. Een trekhaak is leverbaar, uniek voor een elektrische auto! Vergeleken met andere elektrische auto's kan je met deze auto veel meer plezier beleven!

Actieradius van onze elektrische camper

De actieradius bedraagt 330 KM.  Je kan het accupakket laden in een uur tot maar liefst 80%. In veel gevallen zal deze actieradius bij dagelijks gebruik meer dan voldoende zijn. Even in een dag met je elektrische camper naar Zuid Frankrijk rijden is echter niet mogelijk. Indien je twee keer een stop maakt dan doe je er twee niet al te lange dagen over.  Misschien zal je manier van vakantie vieren iets moeten aanpassen aan een elektrische camper.  De stroomkosten retourtje Zuid Frnkrijk zijn overigens opvallend laag!  

Interieur elektrische camper

Uiteraard plaatsen we onze RDW goedgekeurde slaapbank erin. Deze is verschuifbaar zonder storende rails op de vloer. Je bepaalt zelf hoeveel leefruimte je hebt.

De leuning van de slaapbank kan neergeklapt worden, er ontstaat dan een bed met een formaat van maar liefst 135 x 200 cm. Uniek voor een compacte camper als deze.

Er is veel kastruimte, de koelkast is fors en er is een apart vak voor een Porta Potti. Desgewenst kan in het slaaphefdak een bed geplaatst worden.

Korting eerste klant voor elektrische camper

We kunnen op kort termijn onze eerste elektrische camper bouwen en leveren. Ben jij onze eerste klant? Dan krijg je een korting van maar liefst € 1.000.

Meer informatie over onze elektrische camper

Ben je enthousiast over deze unieke elektrische camper? Klik hier voor meer informatie elektrische camper. Je kan ons ook mailen om op de hoogte gehouden te worden.

Tags: elektrische camper, actieradius elektrische camper