Complete doe het zelf inbouwset Boxer, Ducato en Jumper

Camperombouw Fiat Ducato, Citroën Jumper en Peugeot Boxer 4 of 5 persoons buscamper

CamperfiXX levert een complete doe het zelf inbouwset voor de Fiat Ducato camper, Citroen Jumper camper en Peugeot Boxer camper. Met deze doe het zelf camperkasten, camper keuken en goedgekeurde dinette bouw je heel gemakkelijk de genoemde bestelauto's om tot een vier of vijf persoons buscamper. Natuurlijk kunnen wij het ombouwen verzorgen en we houden dan rekening met specifieke wensen. Wij kunnen tevens de RDW keuring voor je verzorgen. De Fiat Ducato buscamperis een brede bestelwagen hetgeen dwarsslapen mogelijk maakt. Dwarsslapen heeft een groot voordeel, je wint veel ruimte t.o.v. een langslaper. De nagenoeg even grote Mercedes Sprinter camper en VW Crafter camper zijn net wat smaller waardoor deze twee campers langslapers zijn. Onze campermeubels zijn gemaakt van het sterke en mooie berkenmultiplex gekozen. Wij werken graag met natuurlijke materialen en het interieur krijgt een heel warme en eigentijdse uitstraling.

FIAT DUCATO camperbus, gekeurd voor 4 of 5 mensen

Sinds kort is het mogelijk om van een Fiat Ducato bestelwagen een veilige 4 of 5 persoons buscamper te maken. Speciaal daarvoor hebben we gecertificeerde dinette, compleet met hoofdsteunen en gordels. Voor meer informatie, neem met ons kontakt op.

Alternatief voor camper ombouw Fiat Ducato

We hebben inmiddels een paar keer meegemaakt dat een klant bij ons kwam met het plan een Ducato aan te schaffen en vervolgens om te bouwen. Bij het zien van onze compacte showroom buscampers, een lange VW T5 en een lange Opel Vivaro, werd het besluit genomen om geen Ducato om te bouwen maar een lange VW T5 of een lange Opel Vivaro/Renault Trafic aan te gaan schaffen en om te gaan bouwen. De voordelen van een T5, Vivaro of Trafic zijn duidelijk: wendbaarder, sneller, zuiniger en stiller. Daarnaast is in de kleine buscampers de matras veel groter en is je ruimtebeleven groter door de slimme indeling. Bekijk hier onze camperombouw VW T5 lang en Vivaro/Trafic lang. Een andere mogelijkheid is natuurlijk de Renault Trafic L2H2 en de nagenoeg identieke Opel Vivaro L2H2 camper.Je hebt overal stahoogte in deze 4 persoons campers en door de verschuifbare slaapbank heb je meer leefruimte dan in een Ducato.

Doe het zelf ombouw Ducato, Boxer en Jumper buscamper

In 2006 is er bij Citroen, Fiat en Peugeot een modelwisseling geweest, onze doe het zelf inbouwset is ontworpen voor het model na 2006. Op speciale bestelling kunnen we een set maken van het oudere type bestelauto. Ook die is breed genoeg om er dwars in te slapen. De meest gebruikte basis voor een buscamper vormt de L2H2; je hebt voldoende stahoogte en de hoogte voldoet aan de wettelijke eisen. Je hebt dus een hefdak niet nodig hetgeen een belangrijke kostenbesparing oplevert. 

De inbouwset wordt compleet geleverd inclusief beklede kussens, matrassen en handleiding. Natuurlijk zit de voor de wet verplichte tafel erbij. Na montage kan de camper direct aan de RDW aangeboden worden om te laten keuren. Tip: laat het reservewiel thuis. Dat scheelt weer gewicht bij het keuren.

De gehele set leveren wij voor € 3.210 incl. BTW en excl. transportkosten. De verschillende onderdelen leveren we natuurlijk ook los.

Deze prijs betreft het bed, een staande kast, een topkast, de dinette, de tafel en de keuken UK6 deLuxe met toebehoren. 

fiat-ducato-L2H2-tekening fiat-ducato-L3H2-tekening De Fiat Ducato L2H2 wordt vaak als basis gebruikt om een ruime Fiat Ducato zelfbouw camper te maken. Gebruik je echter de L3 versie dan heb je ruim een halve meter extra ruimte. Je kan daardoor een bredere keuken een tweede hoge kast plaatsen. Die extra ruimte kan je ook gebruiken voor een 'natte cel'.  

Type Boxer, Ducato of Jumper

Klik op foto voor beschrijving en prijs

Korte omschrijving van de pagina

 

geschikt voor alle lengtes en alle hoogtes Bed BDJ1, groot 135 x 192 cm, inclusief lattenbodem en 2 matrassen. Klik op foto voor de beschrijving en verkoopprijs. 
geschikt voor alle lengtes en alle hoogtes Camperkast BDJ2, onder is er ruimte voor inbouw koelkast Coolmatic CRP-40 of vergelijkbaar type. Klik op foto voor de beschrijving en verkoopprijs. 
geschikt voor alle lengtes en alleen H2 en H3 Topkast BDJ3, komt op BDJ2. Klik op foto voor beschrijving en verkoopprijs.
geschikt voor L2 en L3 en alle hoogtes

Tweezits bankje BDJ4 met scharnierend zitgedeelte voor veel extra bagageruimte, inclusief kussens. Klik op foto voor beschrijving en verkoopprijs.

Indien je een veilige vier of vijf persoons camper wilt (laten) laten bouwen dan kan je het beste onze RDW goedgekeurde dinette kiezen. Vraag naar de mogelijkheden! 

geschikt voor alle lengtes en H2 Compact gebouwd keukenblok, type UK6, hoog genoeg om staand te kunnen koken. Klik op foto voor de beschrijving en verkoopprijs.
geschikt voor alle lengtes en H2 camper keuken fiat ducato Luxe uitgevoerd hoog keukenblok, type UK6 de luxe, voorzien van glazen afdekplaat. Deze kan tegen meerprijs geleverd worden in plaats van de UK6. Klik op foto voor de beschrijving en verkoopprijs.
geschikt voor alle lengtes en hoogtes Campertafel, met stabiele verstelbare poot. Klik op foto voor de beschrijving en verkoopprijs.  
   

 

 

Tags: Ducato buscamper, ombouw Fiat Ducato, ombouw Fiat Ducato camper, ombouw Ducato buscamper