Overzicht Ford Transit

Ford Transit camperombouw

De Ford Transit wordt in Nederland niet vaak gebruikt als basis voor camperombouw project. Je hebt keuze uit drie lengtes waarbij met name de L2 en L3 versies heel geschikt zijn om een ruime camper te maken. De Transit 2013 L2 heeft een langere wielbasis en de L3 heeft daar bij een verlengde oversteek achter de achterwielen.  

Doe het zelf Ford Transit camperombouw

Wij leveren camperkasten en camper keukens als doe het zelf bouwpakket. Het assortiment is groot, zo kan je uit een eenvoudige en een luxe keuken kiezen. En wil je een ingebouwde koelkast? Ook dat behoort tot de mogelijkheden. Door de duidelijke handleidingen is de montage van al onze producten heel eenvoudig. Het gebruikte materiaal, berken multiplex, staat bekend om sterkte en laag gewicht. De fijne nerf structuur zorgt voor een heel mooi effect gecombineerd met een warme uitstraling.

Klik op foto om naar pagina te gaan

Inhoud pagina camperinbouw product

Een foto van de kast is niet beschikbaar

De kast die we voor de 2011 versie hebben ontwikkeld heeft een hoogte van 129 cm. Hij is 112 cm lang en 33 of 36 cm diep.

Deze kast is vrij eenvoudig ook aan te passen voor de nieuwste Transit.

Klik op de foto om naar de pagina te gaan met camper keukens voor de Ford Transit camper.

Klik op de foto om naar de pagina te gaan met toebehoren voor de Ford Transit camper. Je treft aan zaken zoals een gaslocker, een campertafel en geluidsisolatie materialen.

Tags: Ford camper, Ford camperombouw, Ford Transit camper