Slaaphefdak camperombouw

Slaaphefdak en hefdak

CamperfiXX levert bouwpakketten van camperkasten, keukens en toebehoren. Daarnaast leveren we een RDW goedgekeurde slaapbank. Tevens bouwen we bestelwagens om tot camper. Wil je samen met ons een camper bouwen? Ook dat kan en je bespaart veel. We werken nauw samen met één van de grootste camperombouw bedrijven van Nederland, de firma Atrion. Zowel Atrion als wij zijn gevestigd in Friesland. 

Austops slaaphefdak voor VW T5/T6 camper en Opel Vivaro/Renault Trafic camper

Wij zijn importeur van Austops slaaphefdak voor de VW T5 en T6 camper en Austops slaaphefdak voor de Opel Vivaro / Renault Trafic camper. Austops maakt meer dan 1.000 slaaphefdaken per jaar. Dit slaaphefdak is heel gemakkelijk zelf te plaatsen maar natuurlijk kunnen we dit slaaphefdak ook voor je plaatsen. Uniek is de uitvoering voor de Opel Vivaro en Renault Trafic camper met lange wielbasis. 

Complete interieurs met een Atrion hefdak

Wij leveren een aantal complete camper interieurs waarbij een Atrion hefdak gebruikt wordt. Tegen meerprijs kan natuurlijk ook een Austops slaaphefdak gemonteerd worden. De afspraken over het hefdak en de prijs van het hefdak dien je met Atrion te maken. CamperfiXX bouwt zelf slaaphefdaken in.

 

Afbeelding  

Prijs, excl. inbouw

vw t5 slaaphefdak

€ 3.200

Klik op de afbeelding voor meer informatie slaaphefdak VW T5 en T6 camper

slaaphefdak vw t5

€ 3.200

Klik op de afbeelding voor meer informatie slaaphefdak Opel Vivaro en Renault Trafic

Neem contact op met firma Atrion
camper verhuur opel vivaro

Een verhoogd dak, op de foto een Renault Trafic L2H2 = Opel Vivaro L2H2, is natuurlijk een alternatief voor een (slaap) hefdak.

Over de gehele vloer heb je stahoogte en je hebt de mogelijkheid tot het maken van bovenkastjes.

Klik op de afbeelding voor meer informatie. 

Tags: hefdak camperombouw, hefdak VW T5 camperombouw, slaaphefdak Renault Trafic, slaaphefdakVW T5