Overzicht Mercedes Sprinter camper

De Mercedes Sprinter camper is groter dan de Renault Trafic, de VW T4, de T5 en de T6 camper. De extra binnenruimte merk je meteen. De MB Sprinter camper is echter wel wat smaller dan de Fiat Ducato camper, dwars slapen is in de Sprinter camper niet mogelijk. Tot en met bouwjaar 2014 is de Sprinter, wat betreft afmetingen, gelijk aan de VW Crafter. De campermeubels die wij hebben zijn geschikt voor de MB Sprinter tot en met 2014.

Vor de Fiat buscamper leveren we een RDW goedgekeurde dinette, daarmee maak je van een Fiat bestelauto een 4 of 5 persoons buscamper. Deze RDW goedgekeurde dinette hebben we nog niet voor de Mercedes Sprinter. 

Doe het zelf ombouw Mercedes Sprinter camper

Sprinter bouwpakket

CamperfiXX levert een aantal camper keukens en camperkasten waarmee je een Sprinter camper kan bouwen. De kasten zijn tegen de zijwand te plaatsen en hebben een soort van uitstekende richel.  Daar kan een (scharnierend) bed op rusten. Ook bedden zijn, op maat, bij ons te bestellen. Onze camper meubels zijn gemaakt van berken multiplex: sterk, mooi en licht van gewicht. 

Een mogelijkheid is om boven twee smalle camperkasten scharnierende bedden te plaatsen.

Type Sprinter camper

Klik op foto om naar pagina te gaan

Korte omschrijving van de pagina

L1, L2, L3, L4, H1 en H2 Sprinter campor ombouw 3

Klik op de foto om naar de pagina te gaan met camperkasten voor de Mercedes Sprinter zelfbouw camper. 

L1, L2, L3, L4, H1 en H2 camper keuken fiat ducato

Klik op de foto om naar de pagina te gaan met camper keukens voor de Mercedes Sprinter zelfbouw camper.

Tags: Mercedes Sprinter camper, zelfbouw Mercedes Sprinter camper