Overzicht Mercedes Vito

Mercedes Vito camperombouw

De Mercedes Vito wordt soms als basis voor een camperombouw project genomen. Je hebt keuze uit drie lengtes waarbij met name de L2 en L3 versies heel geschikt zijn om een ruime camper te maken. De Mercedes Vito camper is iets breder dan de VW T5 camper.  

Doe het zelf Mercedes Vito camperombouw

Wij leveren camperkasten en camper keukens als doe het zelf bouwpakket. Het assortiment is groot, zo kan je uit een eenvoudige en een luxe keuken kiezen. En wil je een ingebouwde koelkast? Ook dat behoort tot de mogelijkheden. Door de duidelijke handleidingen is de montage van al onze producten heel eenvoudig. Het gebruikte materiaal, berken multiplex, staat bekend om sterkte en laag gewicht. De fijne nerf structuur zorgt voor een heel mooi effect gecombineerd met een warme uitstraling.

Atrion hefdak voor Mercedes Vito camperombouw

Om te kunnen staan in een lage uitvoering van een Vito en om gebruik te maken van het lage belasting tarief is een hefdak nodig. CamperfiXX werkt nauw samen met Atrion, de grootste camper-ombouwer van Nederland. Ook Atrion is gevestigd in Friesland en levert twee soorten hefdaken voor een Mercedes Vito camper, een pop-up dakje en een extreem plat hefdak. De Vito camper blijft met deze laatste lager dan 2 meter en je hebt geen last van extra windgesuis.  Contact Atrion

Atrion bed-bank combinatie Mercedes Vito camperombouw

Atrion levert ook een bed-bank combinatie voor de Mercedes Vito camper. Standaard afmeting bedraagt 120 x 190 cm. Op bestelling kan een bed langer of een andere breedte krijgen. De bed-bankcombinatie van Atrion schuift heel gemakkelijk op twee rails die bevestigd zijn op de vloer van de Mercedes Vito camper. 

 

Klik op foto om naar pagina te gaan

Inhoud pagina camperinbouw productKlik op de foto om naar de pagina te gaan met camperkasten voor de MB Vito camper.

Klik op de foto om naar de pagina te gaan met camper keukens voor de MB Vito camper.

Klik op de foto om naar de pagina te gaan met toebehoren voor de MB Vito camper. Je treft aan zaken zoals een gaslocker, een camper tafel en geluidsisolatie materialen.

Plat hefdak Mercedes Vito camperombouw Prijs indicatie hefdak incl. inbouw Mercedes Vito camper: € 1.400,--
Pop-up dak Mercedes Vito camperombouw Prijs indicatie pop-up hefdak incl. inbouw Merceds Vito camper: € 1.250,--
slaapbank vw t4 camper Klik op foto voor details en prijs van onze slaapbank.

Tags: Mercedes Vito camper, zelfbouw Mercedes Vito camper, Mercedes Vito camperombouw, hefdak Vito camper