Overzicht Renault Master en Opel Movano

Renault Master en Opel Movano camperombouw

De Renault Master en de nagenoeg identieke Opel Movano zijn populair onder de zelfbouwers van camperombouw projecten. Ze zijn wat smaller dan de Fiat Ducato, dwarsslapen is niet mogelijk. Voor de Fiat Ducato leveren we een RDW goedgekeurde dinette. Dat betekent dat de Ducato buscamper een volwaardige 4 of 5 persoons buscamper is. Voor de Movano hebben we deze mpgelijkheid nog niet.  

Doe het zelf Renault Master en Opel Movano buscamper ombouw

Voor de zelfbouwers levert CamperfiXX een aantal keukens, een tweetal tafels en een camperkast. Wij leveren deze campermeubels als doe het zelf bouwpakket. Het assortiment is groot, zo kan je uit een eenvoudige en een luxe keuken kiezen. En wil je een ingebouwde koelkast? Ook dat behoort tot de mogelijkheden. Door de duidelijke handleidingen is de montage van al onze producten heel eenvoudig. Het gebruikte materiaal, berken multiplex, staat bekend om sterkte en laag gewicht. De fijne nerf structuur zorgt voor een heel mooi effect gecombineerd met een warme uitstraling.

Klik op foto om naar pagina te gaan

Inhoud pagina camperinbouw product

camper renault master

Een soort van kolomkast die heel mooi de gebogen vorm van de laadruimte volgt. 

Klik op de afbeelding voor informatie en prijs.

keukenblok Fiat ducato

Voor de Renault Master en de Opel Movano hebben we een aantal keukens ontworpen.

Klik op de afbeelding om op de camper keukens pagina te komen.

VW Transporter T5

Klik op de afbeelding om op de pagina te komen met toebehoren voor de Renault Master en Opel Movano camper. Je treft aan zaken zoals een gaslocker, een campertafel en geluidsisolatie materialen.

Tags: Renault Master camper, Opel Movano camper, Opel Movano buscamper, Renault Master camperombouw