Overzicht VW T4

CamperfiXX levert een aantal camperkasten en camper keukens om een Volkswagen T4 om te bouwen tot een camper. De T4 is net wat smaller dan de T5, wel is de laadruimte van de T4 wat langer dan van de T5. Omdat de T4 ouder is dan de T5 betaal je veel minder BPM na het omkeuren door de RDW.

Doe het zelf camper ombouw VW T4 camper

Wij leveren alles als doe het zelf bouwpakket en door de duidelijke handleidingen is de montage heel eenvoudig. Het gebruikte materiaal, berken multiplex, staat bekend om sterkte en laag gewicht. De fijne nerf structuur zorgt voor een heel mooi effect gecombineerd met een warme uitstraling.

Atrion hefdak en bed-bank combinatie voor VW T4 camperombouw

Wij werken nauw samen met de grootste camperombouwer van Nederland en ook gevestigd in Friesland, de firma Atrion. Deze firma levert verschillende soorten hefdaken voor een VW T4 camper. Het platte hefdak is zo plat dat een VW T4 camper lager dan 2 meter blijft. Handig bij parkeren in een parkeergarage en het scheelt tol in Frankrijk. De Atrion bed-bank slaapt comfortabel en is snel van slaapstand en zitstand te verzetten. Contact Atrion

VW-t4-camper-lwb-medium

VW-camper-tekening-1 VW-T5-camper-tekening-2 VW-T5-camper-tekening-3 VW-T5-camper-tekening-4 VW T4 Transporter lange wielbasis geeft ruimte voor extra kast.     

Type VW T4 camper

Klik op foto om naar de pagina te gaan

Korte omschrijving 

L1, L2, H1 en H2 camperkast-vw-t4

Klik op de foto om naar de pagina te gaan met camperkasten voor de VW T4 camper.

L1, L2, H1 en H2

Klik op de foto om naar de pagina te gaan met camper keukens voor de VW T4 camper.

L1, L2, H1, H2

Klik op de foto om naar de pagina te gaan met toebehoren voor de VW T4 camper. Je vindt niet alleen een tafel maar ook geluidsisolatiemateriaal materiaal om je VW T4 stiller te maken. En met een gaslocker slaap je wel zo veilig!

L1 en L2 Pop-up hefdak VW T4 camper Prijsindicatie incl. inbouw pop-up hefdak VW T4 camperombouw: € 1.250,--
L1 en L2  Plat hefdak VW T4 camper  Prijsindicatie incl. inbouw plat hefdak VW T4 camperombouw: € 1.400,--
L1, L2, H1 en H2   slaapbank vw t4 camper Klik op de foto om naar de pagina te gaan met de slaapbank voor de VW T4 camper.

Tags: bouwpakket camper, VW T4 camper, camperombouw VW T4