VW T5 en T6 camperombouw korte wielbasis

een doordachte en voordelige camperombouw

Een VW T5 of T6 met korte wielbasis is een heel geschikte auto om er een compacte camper van te maken. Het interieur van ons is gemaakt van sfeervol hout en je kan kiezen of je op een matrasbreedte van 140 cm of een matrasbreedte van 120 cm slaapt. Om kosten te besparen is het mogelijk om samen of geheel zelf alles in te bouwen. 

rdw goedgekeurde slaapbank

VW T5 en T6 camperombouw korte wielbasis waarbij de matras maar liefst 140 cm breed is.

Klik op de afbeelding voor details en prijzen.

vw t5 camper t6 camper

Complete camper inbouw set voor een VW T5 en VW T6 camper met korte wielbasis. In deze set wordt geslapen op een breedte van 120 cm.

Klik op de afbeelding voor details en prijzen.

afzonderlijke componenten zoals slaaphefdaken, slaapbanken, camperkasten en camper keukens

Naast complete interieurs voor de korte VW T5 camper en T6 camper leveren we afzonderlijke componenten, zoals camperkasten, camper keukens, slaaphefdaken en slaapbanken. De camperkasten en camperkeukens leveren we als bouwpakket. De slaaphefdaken en slaapbanken kunnen we gemonteerd leveren. Daarnaast leveren we materiaal om wanden en vloer te isoleren en af te werken. Ook voor een electrisch pakket kun je bij ons terecht.

Type VW T5 camper

Klik op foto om naar pagina te gaan

Inhoud pagina 

L1, L2, H1 en H2

Klik op de foto om naar de pagina te gaan met camperkasten voor de VW T5 en T6 camper.

L1, L2, H1 en H2

Klik op de foto om naar de pagina te gaan met camper keukens voor de VW T5 camper en T6 camper.

 

L1, L2, H1, H2 

Klik op de foto om naar de pagina te gaan met handige toebehoren voor de VW T5 camper en T6 camper. Je vindt daar handige lades, een veilige gaslocker en, heel belangrijk, geluidsisolatie materiaal.

L1, L2 en H1 vw t5 slaaphefdak

Klik op de foto om naar de pagina te gaan met hefdaken en slaaphefdaken voor de VW T5 camper en T6 camper.

L2, H1 en H2 CamperfiXX Fit2Go Klik op de foto om naar de pagina te gaan met slaapbanken voor de VW T5 camper en T6 camper.
   

 

Tags: VW T5 camper, doe het zelf bouwpakketten VW T5 camper, VW T5 camperombouw, VW T5 camper ombouw, VW T6 camperombouw